Nyt

Berner

Pladsen Vejle

Juli 2020

Covid kom og forstyrrede alle, incl vores træning, men nu er der lys forude. Vi starter op igen d. 13/8 2020.

Marts 2019

Udendørs-sæsonen starter torsdag d. 4/4 2019 kl. 18.00 og 18.45. Fokus vil ligge på rally-træning, fordi det er sjov træning om man vil gå til konkurrencer eller ej. Hvis du gerne vil lære et trick eller to finder vi også ud af det. På gensyn.

November 2018

Vi er gået på juleferie og forventer at starte op med indendørs træning igen i januar. Vi planlægger nogle temaer, så følg med her på hjemmesiden eller facebook for info om tema og tilmelding.

Glædelig jul til alle.

Oktober 2018

Nu hvor mørket sænker sig tidligt over træningsbanen, flytter vi træningen indendørs i Vejle. Vi træner 6 gange i oktober og november.

April 2018

Det er tid til opstart igen på træningspladsen. Henover vinteren er det blevet til et par træningssamlinger for dem der har haft tiden. Det er altid hyggeligt at mødes, og de fleste hunde bliver svært begejstrede når de får lov at komme afsted.

Juli 2017

Sommerferien er over os, men vi starter op igen i uge 32. Efter tilgang af flere nye hunde har vi to hold efter sommerferien. Et for de øvede der træner rally og et for hvalpe/unghunde.

God sommer til alle.

November 2016

Så holder vi vinterferie indtil marts måned 2017. For at der alligevel bliver holdt lidt gang i hundene vil der lejlighedsvis blive afholdt træning om lørdagen eller søndagen. Datoer annonceres på forsiden og på vores facebook-side.

Juli 2016

Foråret blev afsluttet med en alternativ rally-bane og et på gensyn. Til august starter træningen igen, torsdag d. 11/8 kl. 18.00. I efteråret vil vi fortsat træne rally, da det henvender sig til alle, både dem der vil konkurrencerne, vil træne for hyggens skyld og for dem der vil træne almindelig lydighed.


Marts 2016

Så er der træningsplan for foråret. Vi starter torsdag d. 7/4 2016 fra kl. 18.00. Vi glæder os til at se såvel nye som gamle kursister.


Oktober 2015

Træningssæsonen er slut, men for at ingen går i stå hen over vinteren, vil der være træning nu og da, med betaling pr. gang.

Marts 2015

Så er vinteren slut, og vi går mod lysere tider.

Idag har vi haft afslutning på vintersæsonen med konkurrencer og sjov.

Nu holder vi alle en velfortjent påskeferie, og så ses vi igen efter påske.


Januar 2015

Godt nytår.

Jul og nytår er vel overstået og træningen er startet op igen.

Vi fortsætter med træning mandag og tirsdag aften indendørs i vores hal, hvor vi ikke bliver våde og forblæste selv om Dagmar og Egon kommer forbi.

Hvis du gerne vil træne hos os, kan du stadig nå at være med, ellers starter der nye hold op i april. Følg med her på hjemmesiden.


November 2014

Så fik vi afsluttet efterårs-sæsonen med manér. Hvalpeholdet havde en konkurrence, hvor de blev testet i de øvelser de havde været igennem, samt testet på deres store viden om hunde og hunderacer.

Voksen-holdet havde en konkurrence på en opstillet rally-bane, med en del LP-øvelser indlagt. Der var flere alternative måde at løse banen på, og nogle hundefører gik "all in" og løste opgaven for hunden. Skønt at se hvor engarerede alle var. Tilslut var der dejlige hjemmebagte muffins fra Bamse´s mor.

Vi skal i vinter arbejde videre med højre og venstre, så alle får styr på hvad der er hvad.Tak til alle for en hyggelig aften.

Oktober 2014

Efterårssæsonen er godt i gang. Vi er flyttet indenfor i tørvejr i en lejet hal udenfor Løsning. Vi starter vintertræning op i uge 48. Tilmeld dig allerede nu.

Juni 2014

Så er denne omgang holdtræning slut. Tak til alle deltagere for nogle hyggelige timer.

For at ingen skal gå helt i stå, er der mulighed for træning hele sommerferien. Hver tirsdag (Se træningsplan under "træning") fra kl. 18.30. Nyt emne hver gang, og tilmelding - bindende - fra gang til gang. Min. 4 hunde pr. gang for at vi gennemfører, så tag dine hundevenner med.

Maj 2014

Hjemmebanefordel.

Det kan man vel godt kalde det, når DKK kreds 5 afholder udstilling i Hedensted søndag d. 18/5 2014. Berner-ringen, bliver efter planen, placeret på vores træningsareal.

Kom til kombineret pelspleje- og ringtræningaften

Tirsdag d. 13/5 2014

Pelspleje fra 18.00 - 19.00

Ringtræning fra 19.15 - 20.00

Alle er velkomne, også selv om de ikke træner på pladsen til daglig.

Det er gratis for medlemmer af pladsen, øvrige betaler 40,- for hele aftenen.


Marts 2014

P.g.a. manglende tilmelding til hundetræning, har vi valgt at sammenlægge holdene, og istedet udvide timen.

Alle mødes til træning fra kl. 9 – 10.

fra 10. 15 – 11.00 er der ringtræning.

Når vi starter tirsdags-træning træner vi hold fra 18 – 19 og ringtræning fra 19.15 – 20.00.


Hvis du har betalt kontingent på 375,- er ringtræning gratis, ellers er prisen 40,-


Tirsdag d. 1/4 2014 er der pelsplejekursus del 1. Her vil Lise fortælle og demonstrere hvordan pelsen ordnes på en berner sennen. Hun vil fortælle lidt om de remedier hun anvender. Aftenen er uden hund.


Tirsdag d. 13/5 2014 er der pelsplejekursus del 2. Her kan du medbringe egen hund og selv ordne pelsen, under vejledning. Du skal selv medbringe trimme-bord og remedier. Efter vi har fået ordnet hundene er der ringtræning som vanligt.


Alle er velkomne, også selv om de ikke går til holdtræning på pladsen.


Prisen hvis du HAR betalt kontingent: Del 1 gratis, del 2: 40,-


Prisen hvis du IKKE har betalt kontingent: Del 1: 50,- del 2: 75,-


Tilmelding kan ske til: lise@kennel-kjaer.dkFebruar 2014

Så er vi igang igen.

Hvalpelegestue og ringtræning har indledt sæsonen. Det har været koldt, blæsende og vådt, men det har ikke forhindret nogen i at møde op. Det er rigtig dejligt.

Tilmeldingen er godt igang, og på tirsdag er der teori.

Herefter starter den egentlige træning.

Vi har oplevet stor efterspørgsel på ringtræning, så det er noget vi vil kigge nærmere på.


Vinter 2014

Så nærmer tiden sig for en ny omgang træning.

Vi har flyttet træningen til Hedensted, idet vi her har kunnet få lidt bedre faciliteter, bl.a. toiletter. Vi starter allerede i februar med legestue for hvalpe under 6 mdr. og ringtræning for alle aldre. Selv om man ikke går på udstilling med sin hund, er det stadig god træning. Her lærer hunden at løbe pænt ved din side, samt stå roligt blandt andre hunde. For dem som udstiller vil der være gode råd omkring opstilling af hund og hvordan er det lige man gør når man løber i en trekant o.s.v.

I legestuen vil der være god mulighed for at få socialiseret hvalpen, og der vil blive snakket om hvad den gode hvalpeleg indeholder, så alle går derfra med en positiv oplevelse.

I slutningen af februar er der opstart med teori. Her vil der blive fortalt lidt om indholdet i træningen, så alle kursister, nye som gamle opfordres til at møde op.

Herefter starter den egentlige træning. Vi har valgt at træne lørdag formiddag, indtil det bliver lyst nok til at træne tirsdag aften.

Der gøres opmærksom på at begynder lydighed er træning hvor vi starter med alle øvelser helt fra bunden. Der vil også blive trænet små tricks og rally øvelser.


Efteråret 2013


Så er efterårs-sæsonen afsluttet.

Vi kørte med 2 hold, et blandet hvalpe-unghunde hold og et LP/rally hold. Hvalpe-unghunde holdet var godt besøgt, mens der ikke var så mange deltagere på LP/rally. Det vil vi selvfølgelig forsøge at gøre noget ved. Det er svært for os at vide om det var niveauet, indholdet, eller noget andet der gav det manglende fremmøde.

Vi vil fremover forsøge os med et hvalpe-hold for hunde op til 6 mdr. og så et fortsætter-hold, hvor der vil blive trænet alm. lydighed, med udgangspunkt i DKK´s LP1 program, rally, tricks, og hvad vi ellers finder på.

Derudover har vi haft en fælles gå tur i Vejle midtby og 2 ture i skoven. Alt sammen med stor tilslutning.

Vi prøvede med nogle teori-aftener, men her har vi brug for at vide om det var emnerne, eller tidspunkterne der resulterede i manglende tilslutning.

Lige nu arbejder vi på at finde en hal hvor vi kan træne i vinter, men der vil komme nærmere om det.

I det nye år vil der blive indbudt til medlemsmøde. Nærmere om tid og sted vil blive annonceret her på siden og på facebook.

Hvis du har en idé, et forslag, noget ang. træning eller lign. så kontakt en fra styregruppen. Navne og mobil nr. står på forsiden, eller send en besked via facebook. Er der noget du synes skal gøres anderledes, bedre, forslag til træning eller lign. så er det din mulighed for at gøre opmærksom på det. Vi kan ikke love at vi kan gennemføre dit forslag, men vi vil tage det til os.Styregruppen.


Styregruppen er blevet fuldtallig (3 medlemmer) og vi har holdt et par møder sammen med vores træner. Her er der blevet arrangeret skovture og planlægningen af vinter- og forårssæson er igang.


Indvielse af pladsen.


D. 18/8 2013 holdt vi indvielse af vores nye træningsplads.

Der var et stort fremmøde, ca. 30 4-benede og 90 2-benede.

Der var arrangeret vognkørsel, wellnes og træning. Imens blev der grillet pølser, drukket kaffe, spist kage, klappet hunde og snakket. Der var arrangeret amerikansk lotteri med en masse flotte sponsor-præmier.

Hele dagen blev afsluttet med lodtrækning af gaver på indgangs-billetten.

En stor tak til alle der deltog, hjalp til, sponserede tid og gaver, og var med til at gøre dagen til en succes.Hjemmeside.


I august 2013 er det lykkedes at få lavet en hjemmeside. En af deltagerne på pladsen har lavet det store forarbejde, så det er blevet muligt for styregruppen at lave opdateringer på siden.